Agencijska jajca

KokošSedmo leto delovanja agencije smo obeležili s praznovanjem Jezusovega vstajenja. Praznovanje rojstnega dne smo bili zaradi zasedenosti prisiljeni praznovati post festum, velikonočni post pa se nam je za to zdel najprimernejši izbor. Ob tej priložnosti smo svoje prijatelje in poslovne partnerje obdarili z jubilejnimi pirhi, ki so opremljeni s posebej za to priložnost ustvarjeno podobo pret’a’manger blagovne znamke KokošAnel.

»Kalorična vrednost darila (143Kcal/100g) je zagotovo bistveno manjša od sporočilne. Jajca namreč predstavljajo prijateljstvo in ljubezen, kot kozmična jajca pa tudi simbol stvarjenja in življenja,« razlaga izbor Matjaž Klipšteter, direktor agencije, »zato je priložnostna obdaritev z dizajnerskim pirhom tisto sporočilo, ki ga ob rojstnem dnevu podjetja želimo deliti s tistimi, ki zelo prispevajo, da smo lahko uspešni tudi v teh zaostrenih časih.«

Jajce je dragoceni vir beljakovin, vsebuje tudi vitamine A in D, uravnoteženo količino vitaminov B kompleksa ter nekatere minerale: kalij, kalcij, magnezij, železo in cink. Vse te snovi potrebujemo za normalen rast in razvoj. Jubilejna jajca so trdo kuhana. 31. 3. 2010 so jih osem minut termično obdelovali v restavraciji Pravne fakultete v Ljubljani ter nato dodatno grafično obdelali v prostorih agencije. Hranjena na ustrezni temperaturi bodo užitna do 7. 4. 2010.