Novi člani združenja Iprex

Agencija se je kot prva slovenska družba pridružila združenju IPREX – mednarodnemu združenju neodvisnih družb za odnose z javnostmi in komunikacijskih družb. V združenje, ustanovljenemu leta 1983, je danes vključenih 69 partnerskih družb v Severni in Južni Ameriki, v Evropi, na Srednjem vzhodu ter na območju Azije in Pacifika. Z včlanitvijo IPREX svojo prisotnost krepi tudi v jugovzhodnem delu Evrope.

»Slovenija je najpomembnejši trg v jugovzhodni Evropi. Pri agenciji Futura PR to regijo odlično poznajo, zato smo zelo veseli, da ji lahko izrečemo dobrodošlico v združenju. Agencija Taktik združenju prinaša bogato strokovno znanje. Še posebej me je navdušilo njeno delo na področju varovanja okolja in njeni programi družbene odgovornosti,« je ob sprejemu agencije v omrežje dejal Christian Hannestad, predsednik združenja IPREX za območje Evrope, Srednjega vzhoda in Afrike.

Direktor agencije Matjaž Klipšteter je pridružitev pospremil z naslednjimi besedami: »Povabilu združenja IPREX smo se odzvali z največjim veseljem. Svojim naročnikom želimo ponuditi strokovno komunikacijsko podporo ne samo v Sloveniji, ampak povsod, kjer so prisotni. Združenje IPREX vidimo kot najboljšo izbiro in prepričan sem, da se bodo naši naročniki strinjali z nami. Obenem je to za nas tudi priložnost za sodelovanje z naročniki drugih partnerjev.«