Pravna obvestila

Taktik, agencija za komunikacijski management d.o.o., (Cvetkova ulica 25, 1000 Ljubljana), v nadaljevanju agencija Taktik, vsem obiskovalcem z veseljem posreduje informacije o zbiranju in uporabi osebnih podatkov na svoji spletni strani. Agencija Taktik vam zagotavlja, da po svojih najboljših močeh varuje zasebnost obiskovalcev spletne strani.

Oblike zbiranja in namen uporabe osebnih podatkov
Agencija Taktik zbira osebne podatke, kot so ime in priimek, poštni naslov ter elektronski naslov, samo kadar jih prostovoljno posredujete in podpišete svojo pisno privolitev za zbiranje in obdelavo teh podatkov ter, da ste hkrati bili pisno seznanjeni z namenom zbiranja podatkov in časovnim trajanjem shranjevanja in uporabe podatkov. Osebni podatki se shranjujejo in uporabljajo le toliko časa, dokler je to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani. Osebne podatke bomo od vas zbirali na primer zato, da nam lahko posredujete vaš odziv na našo spletno stran ali se prijavite v bazo iskalcev zaposlitve.

Souporabljanje osebnih podatkov
Agencija Taktik bo uporabljala vaše osebne podatke, ki jih bo pridobila na podlagi vašega pisnega dovoljenja in podpisane seznanitve, z namenom posredovanja podatkov ter časom trajanja shranjevanja osebnih podatkov. Seveda bo vsaka uporaba zbranih podatkov v našem podjetju v skladu s to izjavo.
Agencija Taktik ne prodaja, posreduje ali razkriva osebnih podatkov drugim osebam zunaj podjetja.
Agencija Taktik si pridržuje pravico do uporabe ali razkritja podatkov: (a) na podlagi predpisov, (b) za izpolnitev vaše zahteve ter (c) za potrebe preiskav državnih organov.
Osebne podatke ima agencija Taktik seveda ustrezno organizacijsko in tehnično zavarovane, pred morebitnimi nepooblaščenimi obdelavami oziroma posegi. Nadalje je zagotovljen katalog podatkov, ki vsebuje zakonsko določene kategorije podatkov. Izmed teh kategorij podatkov pa so ustrezno Ministrstvu za pravosodje sporočene naslednje kategorije: naziv zbirke osebnih podatkov, upravljavec zbirke, kategorije posameznikov in vrste zbranih osebnih podatkov.

Dostop
Vi imate nadzor nad vsakršnimi osebnimi podatki, ki nam jih elektronsko posredujete. Če bi kadarkoli želeli posodobiti vaše osebne podatke ali če bi želeli spremeniti izbor prejemanja naših obvestil, nam lahko to sporočite na spodnji elektronski ali poštni naslov.
Če bi kadarkoli želeli pregledati vaše osebne podatke ali nas prositi, naj zbrane podatke zbrišemo ali prenehamo uporabljati, nam pišite na spodnji elektronski ali poštni naslov.

Piškotki (“Cookies”)
Piškotki so podatkovni drobci, ki jih spletna stran posreduje na trdi disk posameznega uporabnika in služijo vodenju zapisov o obisku spletne strani. Piškotki spletni strani omogočijo, da si zapomni pomembne podatke, s katerimi se izboljša izkoriščenost spletne strani. Kot večina spletnih strani agencija Taktik uporablja piškotke za vrsto namenov, ki izboljšajo vašo elektronsko izkušnjo. Na primer: nadziramo celotno število obiskovalcev naše spletne strani na skupni anonimni podlagi. Piškotke lahko uporabimo tudi zato, da se vas spomnimo ob ponovnem obisku spletne strani ali da nam pomagajo osebno prirediti vašo izkušnjo s spletno stranjo agencije Taktik. V teh primerih lahko spojimo osebne podatke z datoteko piškotka.
Če ne želite sprejemati piškotkov oziroma če želite biti vprašani, preden sprejmete piškotek, spremenite možnosti vašega spletnega brskalnika.

Povezave z drugimi spletnimi stranmi
Včasih prikazujemo povezave z drugimi spletnimi stranmi, s katerimi agencija Taktik ne upravlja. Če obiščete katerokoli od teh, morate prebrati njihove izjave o zasebnosti. Nismo odgovorni za izjave in postopke zbiranja ter uporabe osebnih podatkov ostalih podjetij.

Spremembe naše izjave o zasebnosti
Ker moramo tu in tam spremeniti pričujočo izjavo o zasebnosti, vam svetujemo, da to stran občasno preverite, vendar bodite prepričani, da nobena sprememba ne bo delujoča povratno in ne bo spremenila načina uporabe prej zbranih podatkov.

Pogoji uporabe
Vse informacije in podobe v najširšem pomenu (skice, fotografije, zemljevidi ipd.), objavljene na teh spletnih straneh, so avtorsko delo in zato že s svojim nastankom v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.
Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v osebne in nekomercialne namene. Vsakemu posameznemu uporabniku je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v enem, osebnem izvodu. Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se v nobenem primeru ne smejo kopirati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.
Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se lahko izjemoma reproducirajo izključno le v nekomercialne ali izobraževalne namene, pri čemer morajo biti ohranjene vse informacije o avtorjih in viru ter opozorila o zaščiti avtorskih ali drugih pravic. Če ti pogoji niso izpolnjeni, kopiranje avtorskih vsebin teh spletnih strani, po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah Republike Slovenije (ZAPS, UL št. 120-01/94-1/3), ni dovoljeno. Uporabnikom je na njihovih spletnih straneh dovoljeno postaviti povezavo (link) na te spletne strani.
Ogledovanje in morebitno kopiranje vsebin teh spletnih strani pomeni avtomatično pristajanje na te pogoje.

Kontaktne informacije
Če imate kakršnokoli vprašanje glede teh pravnih obvestil, nas prosimo kontaktirajte.