Z Donatom osvojili nagrado Prizma

Na 12. Skoju smo pri agenciji v sodelovanju z o prejela nagrado Prizmo – strokovno nagrado za dosežke na področju odnosov z javnostmi. Projekt 100 let blagovne znamke Donat Mg je bil poleg tega razglašen tudi za absolutnega zmagovalca med letos prijavljenimi primeri.

Prizma2008

V zmagovalni ekipi agencije so sodelovale Vesna Škrbec in Tina Vidergar ter Polona Vagaja in Tatjana Erban iz Droge Kolinske. Projekt je poleg prizme v kategoriji Učinkovita raba PR orodij oziroma PR komunikacijskih programov v programih integriranega komuniciranja prejel še posebno nagrado PRSS za absolutno najboljši primer na letošnjem tekmovanju za prizmo.

Navdušenje strokovne žirije je bilo razvidno tudi iz obrazložitve, v kateri je zapisala: »Izvedba projekta je bila operativni zalogaj, saj so bile komunikacijske aktivnosti smiselno prepletene, tako na strokovni, nacionalni kot na lokalni ravni, ki je vključevala različne skupine deležnikov in zato zahtevala spretno usklajevanje tudi raznovrstnih odnosov v lokalni skupnosti. Praznovanje 100. obletnice blagovne znamke Donat Mg je celovit, kreativen, pozitiven in zgodb poln projekt, ki poleg ambicij izžareva srčnost ekipe, ki je projekt pripravila in izvedla.«